applications-internetTrenger du et nettsted, en blogg, et intranett eller et sosialt nettverk som er raskt oppe, setter vi gjerne opp domenennavn, webhotell, epost og alt som hører til iløpet av noen timer. Vi installerer WordPress, Joomla, Dolphin, Elgg eller en annen åpen publiseringsløsning og gir deg tilgang til cPanel, et avansert kontrollpanel som bla. gir deg mulighet til å installere mer enn 50 ekstra programmer på webhotellet ditt med et par klikk.

Og ikke er det dyrt heller 🙂

Kontakt oss for tilbud – og oppgi gjerne hvilket domenenavn du ønsker.

Merk at norske domenenavn (.no)  trenger egenerklæering før det er operativt. Bruk gjerne f.eks.Domeneshop til registrering av domenenavn. Eller la oss gjøre det for deg.

Internasjonale domenenavn – .com .net .info etc. bestiller du gjennom oss og er operativt på noen minutter. Vi spanderer det første året, og så koster domenet 75 kroner per år etter det.

Big Data Business Intelligence
Axenna kan Hadoop, Talend, MongoDB, Cassandra og SpagoBI - og hjelper gjerne til for at din satsning på Big Data skal bli en suksess. Les mer
Profesjonell konsulenthjelp
Våre eksperter omdanner dine data til tilgjengelig kunnskap med effektiv og åpen teknologi. Les mer
Kurs og opplæring
Axenna tilbyr opplæring gjennom ITFakultetet.no med sentrale lokaler i Oslo sentrum og online e-læringsportal. Gå til ITFakultetet.no